Heeft u een verhaal achter een gerecht of smaak? Deel het met ons!
>>lees meer

Eten is een feest...
...althans dat hoort het mijn inziens te zijn.

Eten brengt gezelligheid en saamhorigheid. Zelf doe ik dan ook mijn best om een gezellige maaltijd op tafel te zetten door het bijvoorbeeld net iets meer aan te kleden. Het leukste vind ik om uitgebreid te gourmetten. Bij een gourmet heb je de mogelijkheid om rekening te houden met de voorkeur (vlees, vis, vegetarisch) van de gasten. De voorbereiding geeft mij al het gevoel van verzorgen en behagen.

Een korte blik over tafel, wanneer iedereen tevreden en druk is met het bereiden zijn persoonlijke hapjes, is voor mij een moment van intens plezier en geluk. Het zien van tevredenheid en blije gezichten is iets wat mij positieve energie brengt. Ook het natafelen is belangrijk en zeer waardevol, omdat er dan vaak wat dieper ingegaan wordt op persoonlijke verhalen. 

IJs met fruit en slagroom als dessert om het allemaal weer te laten bezinken en dan koffie met een likeurtje bv Marakesh, Frangelico of Cuaranta Y Tres (43) met een toefje slagroom om het geheel vrolijk af te sluiten.

Eten is een feest.
Ab Haring, Culemborg

|
Ab Haring

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.