Eten is een feest...
...althans dat hoort het mijn inziens te zijn.
>>lees meer

Zoet & Zout wisselt uit

Afgelopen maanden heeft een groep ambassadeurs en deelnemers van Zoet & Zout in Culemborg met elkaar samengewerkt om verhalen uit te wisselen over eten en tradities.

Tijdens de bijeenkomsten kregen de bewoners een opdracht mee, bijvoorbeeld om een voorwerp van huis mee te nemen met een verhaal. Zo vertelden ze elkaar waarom een pollepel recht in de pan moet staan, wat een pudding teweeg brengt binnen een mensenleven en hoe je met kopjes snel deegvormpjes kan maken voor grote gezelschappen. Allemaal persoonlijke verhalen met veel meer betekenis dan deze woorden op deze pagina kunnen weergeven. Daarom worden ze uitgewerkt in scènes, zodat ze tot hun recht komen in het theater. 

Wit u ook deelnemen aan Zoet & Zout in Culemborg? Wij zoeken verhalen met verschillende culturele achtergronden, deelnemers die het willen vertellen en/of vertolken. Podiumervaring is niet van belang. In enkele workshops wordt er toegewerkt naar een gezamenlijke presentatie waarin iedereen een passende plek vindt tussen muziek, dans en vertelkunst over zoveel mensen, zoveel smaken.

Aanmelden kan via info@zoetenzoutinculemborg.nl of via Britt Arp 06-22436660.

|
Zoet & Zout wisselt uit

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.