Heeft u een verhaal achter een gerecht of smaak? Deel het met ons!
>>lees meer

Zoet & Zout Opent de deuren

Op 30 oktober a.s. was het zover. Zoet & Zout opende haar deuren in het wijkcentrum de Salaamander. Zestien enthousiaste jongens en meisjes hebben een kleine uitvoering geoefend tijdens de streetdance workshop onder regie van Sharon Mangoendinomo. Een dans die ze later aan het grote publiek hebben voorgedragen. Tijdens het hoofdprogramma onder leiding van Sebo Bakker en Karolina Spaic van het ZID Theater hebben enkele stadsbewoners hun verhaal verteld achter een bepaald gerecht of traditie. Na de verhalen hebben de bezoekers kunnen genieten van een Marokkaanse theeceremonie en verschillende Molukse, Turkse, Hollandse, Engelse en Servische lekkernijen. De muziek werd verzorgd door "Trio C tot de derde". Kijk hier voor een beeldverslag.

Zoet & Zout in Culemborg is actief ook achter de schermen. Wil je deelnemen aan het project of wil je ambassadeur worden? Meld je aan. Zo zorgen we er samen voor uitwisseling van verhalen over eten en tradities en voor een fijne tijd met andere Culemborgers. Op weg naar een eindpresentatie in februari 2012 in Theater de Fransche School. Klik hier voor meer informatie over ambassadeurschap.

|
Twee_mensen

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.