...de heerlijke geur zet mij direct weer terug in mijn moeders keuken...
>>lees meer

Feestelijke eindpresentatie één groot feest!

In twee uitverkochte zalen vond op 3 en 4 maart de feestelijke eindpresentatie plaats van Zoet & Zout in Culemborg. (door Tanja Moody)

Zoet & Zout voor kids
Prachtige theatrale scènes worden in hoog tempo afgewisseld met dans door jong en oud en filmpjes over de kids en jongeren. De vele lessen in streetdance, theater en workshops komen op een ontroerende manier bijeen.

Zoet & Zout voor volwassenen
De volwassenen kwamen op zondagmiddagen bijeen om elkaar te ontmoeten en verhalen uit te wisselen over hun eigen eetgewoontes, tradities en bijzondere momenten uit hun leven. Er is samen gezongen, gedanst en geproefd uit elkaars wereldkeukens. Zowel herinneringen als toekomstbeelden kwamen aan bod. Zo ook tijdens de eindpresentatie. Allerlei thema's rondom eten passeerden de revue: bijvoorbeeld een eet & date, ik ga op reis en ik neem mee …. , het restaurant van de toekomst, de zingende kok, nieuwe Culemborgers die elkaar ontmoeten, fijne herinneringen aan oude recepten. Lees hier het hele verslag.|
Feest groepsfoto

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.