..als ik de geur van vers brood ruik, dan ben ik weer even de kleine zoon van mijn moeder..
>>lees meer

Zoet & Zout smaakt bij jongeren

Op 9 november jl. heeft Zoet & Zout in Culemborg een theaterdag verzorgd voor de brugklasleerlingen van scholengemeenschap Lek en Linge. Artistieke leiders van het project, Karolina Spaic en Sebo Bakker hebben met  25 kinderen een improvisatievoorstelling gemaakt die later op de dag in het restaurant van BonVie werd getoond. De kinderen hebben kennis kunnen maken met theater en presentatie. Leerlingen die enthousiast zijn kunnen meedoen aan het traject dat leidt tot de eindpresentatie in het theater.

Zoet & Zout is ook op bezoek bij SMVC/FairPlay. Op de vrijdagmiddagen worden  door Sebo Bakker theaterworkshops gegeven aan  jongeren en er wordt  gezamenlijk gegeten.  Een eerste presentatie hiervan zal op 9 december a.s. tijdens de jaarlijkse Burendag van Fairplay te zien zijn. Ook meedoen met Zoet & Zout? Vraag naar de mogelijkheden via info@zoetenzoutinculemborg.nl of via Britt Arp 06 - 22436660.

|
brugklas lek en linge

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.