Tortila de patatas Madrileņa betekent de liefde van mijn grootmoeder.
>>lees meer

Zoet & Zout opent de deuren weer groot succes

15 januari 2012 was het weer zover. De tweede Zoet & Zout opent de deuren in het wijkcentrum de Salaamander waar stadsbewoners elkaar opnieuw konden ontmoeten. Zittend aan de kleurige tafels hebben ze kunnen genieten van gesprekken, van muziek en dans. Er werden verhalen uitgebeeld en de aanwezigen konden meedoen aan een workshop traditionele Molukse dans. Enkele stadsbewoners hebben heerlijke soepen gemaakt die na een theatrale uitvoering van de Daltonschool-kinderen werd opgediend. Zoveel mensen, zoveel smaken en toch een vrolijk en gezellig samenzijn was tekenend voor de middag.  Enkele reacties uit het gastenboek: "Wat een geweldig initiatief. Heerlijk positief." "De eerste keer erbij, maar ik kom zeker terug."

Zoet & Zout gaat verder, op weg naar een eindpresentatie in het theater. Daar kunnen bezoekers het verhaal van Jeroen horen over de grutjespap vergezeld met andere mooie herinneringen en tradities die opnieuw tot leven komen.  Reserveer voor 3 of 4 maart om de feestelijke eindpresentatie bij te wonen. Meedoen kan ook nog steeds. Aanmelden kan via info@zoetenzoutinculemborg.nl of via Britt Arp 06-22436660.

|
Zoet en Zout opent deuren

Agenda

Zoet & Zout in Culemborg

Na de feestelijke eindpresentatie op 3 en 4 maart 2012 is dit project in deze vorm afgesloten. Binnenkort wordt het bekend op welke manier de ontmoetingen en uitwisselingen verder zullen worden ingevuld.

Volg Zoet & Zout in Culemborg op Facebook.